تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1404 - 9:22
کد خبر : 18726

مروری بر عملکرد ۱۶ تیم فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر

مروری بر عملکرد ۱۶ تیم فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر
فصل بیست‌و‌چهارم لیگ برتر با قهرمانی تراکتور و سقوط هوادار و نساجی رقم خورد.

به گزارش پایگاه خبری ۳ امتیاز، فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، روز پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ با تمام فراز و نشیب‌هایش به پایان رسید. در ادامه، نگاهی کوتاه به وضعیت ۱۶ تیم حاضر در این فصل به ترتیب رتبه خواهیم داشت:

۱) تراکتور تبریز:
اولین قهرمانی تاریخ این باشگاه در سطح لیگ سراسری کشور رقم خورد؛ فصلی به‌یادماندنی برای هواداران تراکتور. این تیم در ابتدای فصل با جذب مهدی ترابی، علیرضا بیرانوند و دانیال اسماعیلی‌فر شاکله قدرتمندی ساخت و با جذب بازیکنان خارجی گمنام اما با بازدهی بالا توانست قهرمان لیگ برتر شود. البته از نقش اسکوچیچ و شناختش از فوتبال ایران هم نباید غاقل شد.  امیرحسین حسین‌زاده با ۱۴ گل به عنوان آقای گل فصل انتخاب شد.

2)سپاهان اصفهان:
سپاهان از لیگ چهاردهم تاکنون قهرمان نشده و حالا انتظار هواداران این تیم برای کسب جام به ۱۱ سال رسیده است. این تیم با مورایس شروع کرد و با پاتریس کارترون به پایان خط رسید. در نهایت کسب سوپرجام و عنوان دومی برای پلی آف لیگ نخبگان آسیا همراه بود.

۳) پرسپولیس تهران:
فصل بیست‌وچهارم، ضعیف‌ترین عملکرد پرسپولیس در ده فصل اخیر بود. این تیم که طی ۹ فصل گذشته هرگز پایین‌تر از رده دوم قرار نگرفته بود، امسال به مقام سوم بسنده کرد. این تیم با گاریدو شروع کرد و با کارتال به ایستگاه پایانی رسید.

۴) فولاد خوزستان:

بازگشت قدرتمند فولاد با حضور یحیی گل‌محمدی؛ تیمی که فصل گذشته در آستانه سقوط بود، این فصل تا هفته‌های پایانی در کورس آسیایی‌ها قرار داشت. گل‌محمدی در دو پنجره نقل‌وانتقالاتی، ۱۲ بازیکن به تیم آورد. غیبت او روی نیمکت در هفته پایانی، حاشیه‌های زیادی به همراه داشت.

۲) گل‌گهر سیرجان:

مثل فصل‌های گذشته، تیمی منظم و منسجم بود و در نیمه بالایی جدول قرار گرفت. اولویت مهدی تارتار، سرمربی تیم، بیشتر روی گل نخوردن بود تا گل زدن؛ موضوعی که باعث شد گل‌گهر هیچ‌گاه در قامت یک مدعی اصلی دیده نشود. این تیم در نیمه‌نهایی جام حذفی نیز حضور دارد و روز جمعه دوم خرداد به مصاف ملوان خواهد رفت.

۶) ذوب‌آهن اصفهان:

عملکردی شبیه به فصل گذشته داشت و باز هم در میانه جدول قرار گرفت. البته بودجه این تیم نسبت به سال قبل کاهش یافت و نتایج پرنوسانی را تجربه کرد. در میانه فصل، محمد ربیعی از عملکرد مدیران باشگاه گلایه‌مند بود.

۷) ملوان بندرانزلی:

شاگردان مازیار زارع فراتر از انتظار ظاهر شدند؛ رتبه هفتم لیگ و صعود به نیمه‌نهایی جام حذفی، از دستاوردهای ارزشمند این فصل بود. ملوانی‌ها شرایط مالی خوبی داشتند و گفته می‌شود توانستند تمام قراردادهای بازیکنان را پرداخت کنند. همچنین حضور بازیکنان سرباز باعث تقویت عمق ترکیب تیم شد.

8) آلومینیوم اراک:

تیمی متوسط و باثبات که طبق انتظار در نیمه جدول ایستاد. این تیم با مشکلات مالی درگیر بود و ناترازی انرژی در کارخانه آلومینیوم، موجب کاهش حمایت مالی از تیم شد. آلومینیوم با فروش بازیکنانی چون کاظمیان و حاجی‌عیدی، بخشی از بودجه فصل آینده را تأمین کرد. همچنین محمد خلیفه، دروازه‌بان جوان این تیم، به فوتبال ایران معرفی شد. احتمال جدایی مجتبی حسینی نیز وجود دارد.

۹) استقلال تهران:

فصلی تلخ و پرحاشیه برای آبی‌ها؛ استقلال در این فصل ۶ بار سرمربی خود را تغییر داد (جواد نکونام، سهراب بختیاری‌زاده، موسیمانه، محمد نوازی، میودراگ بوژوویچ). حالا مجتبی جباری تیم را به نیمه‌نهایی جام حذفی رسانده و استقلال روز شنبه ۳ خرداد با صنعت نفت آبادان دیدار خواهد کرد. هواداران امیدوارند با قهرمانی در جام حذفی، ناکامی در لیگ را جبران کنند.

۱۰)  چادرملو اردکان:

در نخستین فصل حضور در لیگ برتر، با هدایت سعید اخباری فراتر از انتظار ظاهر شد. با وجود بقای تیم در لیگ، علی عطایی جای خود را به علیرضا بابایی در جایگاه مدیریت تیم داد.

۱۱) خیبر خرم‌آباد:

پس از ۳۵ سال، بار دیگر به سطح اول فوتبال ایران بازگشت و نمایش‌های قابل قبولی داشت. فصل با رضا مهاجری آغاز شد، اما پس از پنج هفته، مارکو داکونیا جایگزین او شد که تنها سه هفته دوام آورد. سپس سعید دقیقی هدایت تیم را بر عهده گرفت و شرایط بهتر شد. خیبر با کسب ۸ برد و ۳۳ امتیاز، در جایگاه یازدهم قرار گرفت.

۱۲) استقلال خوزستان:

با جذب چند بازیکن خارجی در ابتدای فصل، انتظارات بالایی ایجاد شد، اما در ادامه با مشکلات مالی مواجه شدند. در نهایت، سرمربی این تیم، نبوژا بوژوویچ، از تیم جدا شد و استقلال خوزستان در رده دوازدهم ایستاد.

۱۳) شمس‌آذر قزوین:

در دومین سال حضور در لیگ برتر، عملکرد ضعیف‌تری نسبت به فصل قبل داشت. با این حال، برخی بازیکنان از جمله فخریان درخشیدند و این تیم خصوصی توانست از راه فروش بازیکن درآمدزایی کند.

۱۴)مس رفسنجان:

فصل پرماجرایی را پشت سر گذاشت؛ شروع با محرم نویدکیا، سپس با مسعود شجاعی و پایان با سیروس پورموسوی. بقا در لیگ در هفته بیست‌ونهم قطعی شد. اختلافات داخلی بین بازیکنان و مدیریت و از دست دادن بازیکنان کلیدی نظیر محمدمهدی محبی، از مشکلات اصلی این تیم بود.

۱۵)  نساجی مازندران:
تیمی که فصل گذشته نیز در آستانه سقوط قرار داشت، این فصل پس از هفت سال حضور پیاپی در لیگ برتر، به لیگ آزادگان سقوط کرد.

۱۶) هوادار تهران:
ضعیف‌ترین تیم فصل بود و به‌عنوان نخستین تیم، سقوطش به دسته پایین‌تر قطعی شد. هوادار فصل را با مهدی رحمتی آغاز کرد و با امید روانخواه به پایان رساند.

نکته پایانی:

هر دو تیم سقوط‌کرده این فصل، یعنی نساجی و هوادار، باشگاه‌هایی خصوصی بودند.

جدول پایانی فصل بیست و چهارم لیگ برتر را در زیر مشاهده می‌کنید:

جدول فصل بیست و چهارم لیگ برتر

جدول فصل بیست و چهارم لیگ برتر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.