ارشدی: دلالهای تقلبی از خانواده بازیکنان کلاهبرداری میکنند
به گزارش پایگاه خبری سه امتیاز، درآمد بالای بازیکنان و اعضای تیم فوتبال باعث شده بسیاری از خانوادهها و فرزندان برای ورود به این حوزه تلاش کنند. این در حالی است که سیستم استعدادیابی فوتبال کشور ما با مشکلات زیادی روبرو است. حتی برخی معقتدند برای پیشرفت در مدارس پایه باید مبالغ کلان بپردازید و تحت قرارداد ایجنتهای خاص باشید؛ وگرنه به سطح بالای فوتبال نمی رسید در این میان برخی افراد سودجو از قصد دارند از احساسات جوانان سواستفاده کنند و از آب گل آلود ماهی بگیرند. در همین رابطه بهادر ارشدی مشاور بازیکنان در گفتوگو با پایگاه خبری سه امتیاز، از تجاربش گفت تا کمتر خانوادهای دچار مشکل شود:
*متاسفانه برخی با استفاده از صفحات مجازی تقلبی از احساسات جوانان سو استفاده مالی میکنند. و خانوادهها که با زحمت کسب درآمد کردند، با مشکل مواجه میشوند.
برخی صفحات مجازی توسط افراد کلاهبردار تحت عنوان کارگزار رسمی استفاده و حتی خریداری میشود. آنها از این طریق با بازیکنان رده پایه ارتباط گرفته و تحت عنوان انتقال بازیکن به تیمهای لیگ برتر و لیگ آزادگان سو استفاده میکنند.
*حدود قیمت دریافتی چقدر است؟
اغلب این کلاهبرداران اقدام به دریافت مبالغی مثل ۱۰۰ میلیون تومان به خانوادهها جهت انتقال فرزندانشان به لیگهای معتبر میکنند.
*به نظر شما چرا چنین مشکلاتی بروز میکند؟
اولین موضوع عدم آگاهی خانوادهها، بازیکنان، عدم اشرافیت حقوقی، عدم اخذ استعلام از مراجع رسمی و معتبر فدراسیون فوتبال.
*یک مثال عینی و قابل لمس از این شگردهای ناجوانمردانه دلالهای تقلبی بفرمایید تا خانوادهها موضوع را بهتر درک کنند.
برای نمونه به بازیکنان گفته میشود با دست خط خودشان و نسخه غیرتایپی بنویسند: «اینجانب … با کد ملی … مبلغ ۳۰ میلیون تومان جهت خرید ۵ عدد کیسه برنج به شماره حساب … واریز کرده و کیسههای برنج را دریافت کرده است.» در این موقعیت باید سریع خانوادهها تشخیص بدهند موضوع کلاهبرداری است. کدام کارگزار رسمی جهت انتقال همچین دست نوشتهای میخواهند؟ به هیچ عنوان این موضوع قابل قبول نیست. خانوادههای عزیز پس از دریافت همچین پیشنهاد و موضوع گرفتن دست نوشته سریعاً موضوع را به مراجع محترم قضایی اطلاع بدهند تا دست این افراد دلال از فوتبال پاک قطع شود.
*حالا که اصل مشکل و نمونه آن را مطرح کردیم. روشن بفرمایید متخصصان امر و موضوع را چطور پیدا کنند.
خانواده ها قطعاً با مشاوران ورزشی و حقوقدان های ورزشی در ارتباط باشند. تا جهت عقد هرگونه قرارداد یا فرستادن فرزندانشان به مدارس فوتبال دارای مجوز رسمی از طرف مراجع رسمی فدراسیون(هیئت های فوتبال هر استان) ثبت نام کنند. باز هم تاکید میکنم حتما استعلام افراد کارگزار از فدراسیون فوتبال ایران گرفته شود.
*فرض کنیم بازیکنی دارای مشاور ورزشی است. اصلاً خیلیها هنوز فکر میکنند مشاور بازیکن همان ایجنت رسمی است. چه تفاوتی سرنوشت بازیکن بدون مشاور با مشاور دارد؟
قضیه را اینطور بررسی کنید. شغل و کار فوتبالیست تمرکز و اثبات توانایی در داخل مستطیل سبز هست. اما پس از خروج از مستطیل نیاز به یک تیم مدیریتی است. بارها شاهد این بودیم که بازیکن با یک انتخاب اشتباه مسیر درست را از دست داده و به بیراهه میرود. بنابراین سرنوشت این افراد بسیار دارای اهمیت است و عمر ورزشی بسیار کوتاه است. این سرمایهها توسط مشاور باید حفظ شوند.
*نکتهای که من از شما نپرسیده باشم و شما قصد دارید با خانوادهها آنها را در میان بگذارید.
خواهش میکنم از خانوادههای عزیز به هر قیمتی فرزندان خود را دست این افراد معلوم الحال نسپارند. عمر ورزشی که از این راه با دلالی انجام میشود به یک سال نمیرسد و در این مسیر تصمیمات احساسی گرفته نشود. اگر میخواهند فرزندانشان پیشرفت کنند اول مراقب دوستان اجتماعی و فضای مجازی، دوم به بحث تغذیه، تمرینات تخصصی و استراحت آنها توجه ویژه کنند.تشکر از شما که این وقت را جهت آگاهی خانواده ها به بنده دادید.
انتهای پیام/
برچسب ها :بهادر ارشدی ، بهادر ارشدی مشاور بازیکنان فوتبال ، نقل و انتقالات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰